Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα φορέσει εκ νέου την φανέλα της Μίλαν, με τον 38χρονο Σουηδό σταρ να επιστρέφει στους «ροσονέρι» μετά από 7.5 χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Μίλαν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, εντούτοις, είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα με έμπειρους παίκτες. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο επιθετικό, τον οποίο ανακοίνωσαν στον λογαριασμό που διαθέτει η ομάδα του Μιλάνου στο twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 38 του χρόνια ο Ιμπραΐμοβιτς παραμένει ακόμη μία άκρως ποιοτική λύση, κάτι που απέδειξε την τελευταία σεζόν με την παρουσία του στο MLS, όπου διέπρεψε με την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Στο παρελθόν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στη Μίλαν. Την πρώτη τη σεζόν 2010-2011 ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά αποκτήθηκε με μεταγραφή.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Μιλάνο μέτρησε 85 συμμετοχές με τους «ροσονέρι», με απολογισμό 56 γκολ και 24 ασίστ. Στην πλούσια καριέρα του ο Σουηδός στράικερ έχει πετύχει 358 γκολ κι έχει μοιράσει 157 ασίστ σε 532 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης