Αυτό που συμβαίνει φέτος με την Μίλαν δεν έχει προηγούμενο, καθώς σχεδόν κάθε μέρα προστίθεται και ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στην ιατρική λίστα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να τραβάει τα μαλλιά του αφού κοντεύει να ξεμείνει από παίκτες.
Τελευταίο κρούσμα αυτό του Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα μήνα.

Ο Ιταλός αμυντικός μπήκε κι αυτός στα… πιτς και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό, μαζί με τους Ματέο Μουσάκιο, Ματία Καλντάρα, Τζιάκομο Μποναβεντούρα, και Λούκας Μπίλια, οι οποίοι θα επιστρέψουν με το νέο έτος!

Όλα αυτά οδηγούν την Μίλαν στην λύση των free agent, αφού σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία μπορεί να υπογράψει έναν ελεύθερο αμυντικό για να καλύψει κάποιο από τα κενά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Νικολάς Μπουρντίσο, Λεονάρντο Μπλανσάρ, Ρόμπερτ Χουτ, Κριστιάν Τζακάρντο και Ντιέγκο Πολέντα, Φλορεντέν Πογκμπά με την Μίλαν να βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης ειδικά σε ότι αφορά τα μετόπισθεν, όπου η λειψανδρία είναι πια απελπιστική!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης