Συγγνώμη ζήτησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας, όπου η Μίλαν γνώρισε την ήττα (2-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Σουηδός επιθετικός αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κολάροφ. Είχε προηγηθεί εκείνη, για τη διαμάχη του με τον Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο ο Ιμπραΐμοβιτς διαβεβαίωσε επίσης τους συμπαίκτες του ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ρατσιστικές φράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ζλάταν ζήτησε συγγνώμη σαν μεγάλος πρωταθλητής που είναι» ανέφερε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

Ο χαλκέντερος στράικερ, ο οποίος άνοιξε χθες το σκορ στο Μιλάνο, είναι ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού Κυπέλλου (σε ηλικία 39 ετών 3 μηνών και 23 ημερών) μετά τον Φραντσέσκο Τότι (Ρόμα 2017, 40 χρόνια, 4 μήνες και 5 ημέρες) και τον Πασκουάλε Παρόντι (Αλεσάντρια 57-58, 49 ετών, 2 μήνες και 25 ημέρες).

Επίσης με αυτό το γκολ αποτελεί πλέον τον μοναδικό παίκτη της Μίλαν που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις που έχει παίξει με τη Μίλαν αυτή τη σεζόν: Europa League, Serie A και Coppa Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης