Η Μίλαν θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και γι’ αυτό προσφέρει στον 21 ετών τερματοφύλακα νέο συμβόλαιο αξίας επτά εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, αλλά ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται να έχει λάβει προτάσεις από την Γιουβέντους και την Ίντερ. Η «Corriere della Sera» αποκαλύπτει ότι οι «ροσονέρι» έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντοναρούμα, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα είναι αρκετό για να κρατήσει τον Ιταλό διεθνή στο Σαν Σίρο.

Η Μίλαν έχει αρκετούς παίκτες-«κλειδιά», των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, και ο Ντοναρούμα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του με τους πρωτοπόρους της Serie A. Το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ραϊόλα… φοβίζει τους «ροσονέρι» κουνώντας σημαντικές προτάσεις από Γιουβέντους και Ίντερ για τον νεαρό γκολκίπερ. Ο Ντοναρούμα έχει γίνει αποδέκτης της πρότασης της Μίλαν, ωστόσο απομένει να διαπιστωθεί αν αυτό είναι αρκετό να κρατήσει τον 21 ετών πορτιέρε στο Μιλανέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Ντοναρούμα έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τέσσερα από τα 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βοηθήσει τους «ροσονέρι» να βρίσκονται επικεφαλής της βαθμολογίας στη Serie A.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης