Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, διέψευσε δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας και την αντικατάστασή του από τον παλιό Ιταλό ομοσπονδιακό προπονητή, Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Όμως, ο Γκατούζο, που βρίσκεται υπό πίεση μετά την ήττα της Κυριακής από την Ίντερ, απέρριψε την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι μιλά καθημερινά με τους διευθυντές του συλλόγου Λεονάρντο Αραούχο και Πάολο Μαλντίνι.

«Κάθε μέρα, συζητώ με τον Λεονάρντο και τον Μαλντίνι, και μερικές φορές δεν συμφωνούμε σε πράγματα, όπως γίνεται σε κάθε οικογένεια, αλλά υπάρχει πάντα σεβασμός και κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες της παμπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω αντιμετωπίσει παρόμοια πίεση σε άλλους συλλόγους στους οποίους εργάστηκα. Έχω χάσει έξι παιχνίδια πρωταθλήματος από τότε που ανέλαβε εδώ και μοιάζει να τα έχασα όλα», πρόσθεσε ο Γκατούζο που την Πέμπτη η ομάδα του αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μπέτις για το Europa League.

Επίσης δήλωσε ότι τον αναστάτωσαν ισχυρισμοί ότι στο ματς με την Ίντερ κατέβηκε η ομάδα του με στόχο την ισοπαλία. «Αισθάνομαι προσβεβλημένος όταν κάποιοι λένε ότι παίξαμε για ισοπαλία. Είμαστε ομάδα που απλά δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Όταν παίζεις για την ισοπαλία, δένεις την άμυνα και την παρατάσεις με σύστημα 4-5-1. Είδε κάποιος να παίζουμε αμυντικά;»

Ο Γκατούζο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής στη Μίλαν, αλλά ως προπονητής εργάστηκε για πρώτη φορά σε ομάδα της Serie A, όταν τον περασμένο Νοέμβριο αντικατέστησε τον Βιντσέντσο Μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης