Παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει για τη συνέχιση της φετινής σεζόν, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν μετά την πανδημία του κορωνοϊού, οι ομάδες συνεχίσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Στη Μίλαν, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», στο επίκεντρο βρίσκεται η απόκτηση σέντερ φορ, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο», την ώρα που ο 20χρονος Ραφαέλ Λεάο δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος να σηκώσει το βάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικός στόχος των «ροσονέρι» δείχνει να είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νάπολι (ως το 2021) και δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «παρτενοπέι».

Ο Πολωνός επιθετικός θεωρείται αξιόπιστη λύση, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει οι Ναπολιτάνοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, που ανέρχονται στα 40 εκατ. ευρώ.

Το έτερο μεγάλο κεφάλαιο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μίλαν αφορά τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο ως το 2021 και βρίσκεται στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Οι διοικούντες τους «ροσονέρι» θα προσεγγίσουν τον διεθνή γκολκίπερ με στόχο να συμφωνήσουν σε νέο συμβόλαιο, αν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό, πιθανότατα θα ψάξουν να τον πουλήσουν, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο τον επόμενο χρόνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης