«Η UEFA δεν έχει κάνει καλή δουλειά». Αυτό είναι το σχόλιο του προέδρου της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, σχετικά με την υπόθεση που αφορούσε τις φερόμενες παραβιάσεις των κανόνων του Financial Fair Play από την Μάντσεστερ Σίτι.

Το CAS δέχτηκε την έφεση τη αγγλικής ομάδας κατά του αποκλεισμού για δύο σεζόν από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ανατρέποντας έτσι την ποινή της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι η τελική απόφαση του CAS είναι το αποτέλεσμα της κακής δουλειά από την ομάδα της UEFA», δήλωσε ο Ρουμενίγκε στο AP News.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπάγερν έδωσε «συγχαρητήρια στους συναδέλφους του στη Μάντσεστερ Σίτι για τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League». Μιλώντας μάλιστα για το Financial Fair Play, ο Ρουμενίγκε τόνισε:

«Είμαι αισιόδοξος ότι το Financial Fair Play που δημιουργήθηκε με διαφορετικό τρόπο θα μπορούσε να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε σε πιο ορθολογικές βάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι το αίτημα των φιλάθλων και πρέπει να τους ακούσουμε», υπογράμμισε. «Πρέπει να αλλάξουμε το Financial Fair Play γιατί τα τελευταία 10 χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ριζικά οικονομική συμπεριφορά και ως εκ τούτου πρέπει να βρούμε διαφορετικά εργαλεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης