Το εγκώμιο του Σέρχιο Αγουέρο, για την εκτελεστική του δεινότητα, έπλεξε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αργεντινό φορ, ως έναν από τους πέντε κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

«Ο Σέρχιο είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Είναι ένας πολύ σημαντικός επιθετικός στην πρέμιερ λιγκ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Απαιτώ από αυτόν να προσπαθεί για να είναι ο καλύτερος παίκτης, γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει. Είμαι βέβαιος ότι βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων του κόσμου. Δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο (σ.σ. Ρονάλντο) ή τον (σ.σ. Λιονέλ) Μέσι, αλλά πρέπει να είναι πολύ κοντά, γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει. Όταν παίζει, κάνει τη διαφορά», τόνισε ο Πελεγκρίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος Αργεντινός έχει σημειώσει 17 τέρματα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και ένα χατ-τρικ σε νίκη με 3-2 κατά της Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη το βράδυ για το Τσάμπιονς Λιγκ, που διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης