Ο Τζακ Γκρίλις είπε ότι του ήταν πολύ πιο δύσκολο να προσαρμοσθεί στην ζωή στην Μάντσεστερ Σίτι, από ό,τι πίστευε ότι θα ήταν, καθώς ο πιο ακριβός παίκτης της Αγγλίας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Άστον Βίλα.

Ο Γκρίλις εντάχθηκε στη Σίτι από τη Βίλα τον Αύγουστο έναντι 100 εκατομμυρίων λιρών (ρεκόρ πρωταθλήματος) και μετρά μόλις δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 15 εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βρήκα πολύ πιο δύσκολο από ό,τι πίστευα, να προσαρμοσθώ σε διαφορετικό προπονητή και συμπαίκτες», είπε ο Γκρίλις στην «Daily Telegraph» εν όψει του ταξιδιού της Σίτι στο Μπέρμιγχαμ για την αναμέτρηση με τους «χωριάτες».

«Δεν θα έλεγα ότι δυσκολεύθηκα ιδιαίτερα, αλλά δυσκολεύθηκα να συνηθίσω στην αρχή. Δεν είχα τις ασίστ και τα γκολ της περασμένης σεζόν, αλλά ποτέ δεν αμφιβάλλω για τον εαυτό μου».

Ο Άγγλος διεθνής άσος, απέρριψε τις ανησυχίες για την πίεση που υφίσταται προκειμένου να ανταποκριθεί στο μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, λέγοντας ότι «δεν θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει λιγότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε τον Γκρίλις, λέγοντας ότι ο νεαρός μέσος, έχει το ταλέντο για να ευδοκιμήσει στη Σίτι.

«Όλοι οι νέοι παίκτες δυσκολεύονται πάντα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει, είναι τόσο εύκολο για αυτόν με την ποιότητα που έχει», είπε ο Γκουαρδιόλα.

«Ίσως το αργό του ξεκίνημα να είναι επειδή σέβεται τους συμπαίκτες του, επειδή είναι ένα νέο περιβάλλον. Αυτό είναι φυσιολογικό, είναι μια διαδικασία. Θέλει χρόνο».

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης