Υποστολή «σημαίας» στο Μάντσεστερ… Ο Πέπ Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του εμβληματικού άσου της ομάδας, Σέρχιο Αγουέρο, στη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ντάρβιν Νούνιεζ της Μπενφίκα για να καλυφθεί το κενό του βετεράνου Αργεντινού στην επίθεση της ομάδας.

Ο 21χρονος Ουρουγουανός επιθετικός τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακινήθηκε από την Αλμέρια στην ομάδα της Λισαβόνας, αντί 24 εκατ. ευρώ, που αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «αετών». Σύμφωνα με τον τεχνικό της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, ο Νούνιεζ μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 120 εκατ. ευρώ, με το οποίο παραχωρήθηκε ο Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς «είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ατζέντης του διεθνή φορ, Έντγκαρντ Λασάλβια, πιέζει την Μπενφίκα να μπει στην κουβέντα για την παραχώρησή του. Η Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει πως με ποσό κοντά στα 70 εκατ. ευρώ θα μπορέσει να πάρει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης