Ο Λιρόι Σανέ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από επτά μήνες, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, όπως δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εν όψει του αυριανού (10/8) εναρκτήριου αγώνα της ομάδας του στην Premier League με την Γουέστ Χαμ.

Ο 23χρονος Γερμανός διεθνής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στη νίκη της Σίτι επί της Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή για το Community Shield και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απίστευτα κακά νέα, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Κανονικά, αυτού του είδους οι τραυματισμοί απαιτούν διάστημα έξι ή επτά μήνες. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Είναι νέος και θα ανακάμψει καλά από την άποψη της χειρουργικής επέμβασης την επόμενη εβδομάδα. Όλοι θα τον βοηθήσουμε να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο άνετα» είπε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος διευκρίνισε σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπάγερν να τον αποκτήσει ότι ποτέ δεν του είπε ο παίκτης πως θέλει να αποχωρήσει και πάντα τον θεωρούσε μέλος της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης