Η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Παρασκευής γνώρισε την ήττα με 3-2 σκορ από τη Γουλβς στο «Μολινό» κι έτσι έμεινε στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα έχει κι έναν αγώνα λιγότερο και ένα βαθμό πίσω από τη -δεύτερη στην κατάταξη- Λέστερ.

Ερωτηθείς μετά τον αγώνα αν οι «πολίτες» μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν εκτός της «κούρσα» για τον τίτλο στην Αγγλία, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στο «BBC Radio 5 Live»: «Το προβάδισμα είναι υπερβολικά μεγάλο, ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μη ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε τη Λίβερπουλ, πρέπει να σκεφτόμαστε τη Λέστερ» παραδέχτηκε ο Γκουαρντιόλα, για να προσθέσει: «Έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε την δεύτερη θέση. Ξέρω την ποιότητα της ομάδας μου, αλλά αυτή είναι η κατάσταση».

Πάντως, παρά την (διαφαινόμενη) απώλεια του τίτλου της Premier League, ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα ρίξει το βάρος στο Champions League, το Κύπελλο και το League Cup Αγγλίας, καθώς πρέπει να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποια διοργάνωση, επειδή, αν το κάνουμε, ίσως την επόμενη σεζόν δεν θα είμαστε στην Ευρώπη» υπογράμμισε ο Γκουαρντιόλα, για να καταλήξει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιστρέφουμε σε λιγότερο από 40 ώρες για να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Θα δούμε πως αισθάνονται (οι παίκτες). Αυτό θα κάνουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης