Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χαρακτήρισε μη ρεαλιστική τη συζήτηση περί της κατάκτησης από τη Μάντσεστερ Σίτι και των τεσσάρων τίτλων που διεκδικεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κανένας αγγλικός σύλλογος δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο, λιγκ καπ και Champions League την ίδια σεζόν, αλλά οι «πολίτες» παραμένουν αυτή τη στιγμή στην διεκδίκηση και των τεσσάρων τίτλων για φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κατάκτηση τεσσάρων τίτλων δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και δεν νομίζω ότι θα συμβεί φέτος με την κατάσταση αυτή που υπάρχει» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη για τους «16» του Champions League και συνέχισε:

«Το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια αυτό με την Έβερτον. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή (σ.σ. αυτή η ομάδα της Σίτι) είναι χειρότερη από τις προηγούμενες, επειδή οι άλλες κατέκτησαν πολλά και αυτή η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Παίρνουμε κύρος για τα τρόπαια που μπορούμε να κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες ομάδες κέρδισαν. Αυτή η ομάδα πρέπει να το αποδείξει».

Η Σίτι έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στο Champions League για έξι σερί παιχνίδια και συνολικά 616 λεπτά, ωστόσο ο Γκουαρντιόλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, προκειμένου να μην επαναπαυτούν κόντρα σε μια «κορυφαίας ποιότητας» Γκλάντμπαχ, την οποία νίκησαν 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να κρατάμε απαραβίαστη την εστία μας είναι σημαντικό σε όλες τις διοργανώσεις» επισήμανε ο Ισπανός και συμπλήρωσε: «Ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν είναι καλό, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί αύριο.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ας προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Έχω απίστευτο σεβασμό για την Γκλάντμπαχ. Έχουν όπλα και ξέρουν πως να τα χρησιμοποιήσουν. Θέλω να δω τη Σίτι να προσπαθεί να πάρει τη νίκη στον αγώνα».

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης