Ο Λιρόι Σανέ θα μπορέσει να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις κανονικές προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο 24χρονος Γερμανός διεθνής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στη νίκη της Σίτι επί της Λίβερπουλ τον Αύγουστο για το Community Shield και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ο Σανέ, ο οποίος φέρεται από τα γερμανικά ΜΜΕ να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της περιόδου, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, ενώ κοντά στην πλήρη επιστροφή του στην ομάδα είναι και ο αμυντικός Εμερίκ Λαπόρτ μετά τον τραυματισμό στο γόνατο.

«Ο Λιρόι ακόμα δεν προπονείται μαζί μας, αλλά όλα πάνε πραγματικά και από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Premier League του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας και πρόσθεσε: «Επίσης, ο Λαπόρτ προπονήθηκε κανονικά και αυτή την εβδομάδα μαζί μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης