Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι το «Ολντ Τράφορντ» δεν αποτελεί πλέον φόβητρο και η ομάδα του χρειάζεται να παίξει εκεί την Τετάρτη το βράδυ για τη νίκη, αν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην premier league. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας και χρειάζεται τη νίκη κατά της συμπολίτισσάς της Γιουνάιτεντ για να περάσει επικεφαλής.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Γιουνάιτεντ είναι αδιάφορη, αφού βρίσκεται στην 6η θέση και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη τετράδα. Υπέρ της η Γιουνάιτεντ έχει το γεγονός ότι φέτος έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στην έδρα της. Όμως η Σίτι με προπονητή τον Γκουαρντιόλα έχει περάσει νικηφόρα στους δύο τελευταίους αγώνες της από το «Όλντ Τράφορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έμειναν τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να κερδίσουμε και τα τέσσερα για να κατακτήσουμε τον τίτλο», είπε ο Καταλανός τεχνικός στους δημοσιογράφους. «Δεν είναι ένα εύκολο μέρος για να πας, αλλά ταυτόχρονα, είναι ένα όμορφο μέρος για να πας».

Πρόσθεσε αναφέροντας: «Δεν είναι τόσο τρομακτικό να πάμε εκεί και να παίξουμε όταν παλαιότερα ήταν μάλλον πιο δύσκολο. Γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι τα καταφέρνουμε καλύτερα από την Γιουνάιτεντ στις τρεις τελευταίες σεζόν. Το γεγονός ότι έχασαν από την Έβερτον, ίσως σημαίνει ότι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο εναντίον μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι».

Για τον μέσο της ομάδας, Κέβιν ντε Μπρόιν, δήλωσε ότι είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί: «Δεν πιστεύω ότι θα παίξει, αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα είναι καλύτερα, αλλά για αύριο δεν είναι διαθέσιμος. Θα μιλήσω με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές για να δούμε το θέμα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκουαρντιόλα διέψευσε επίσης φήμες για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, σύμφωνα με τις οποίες είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει στους αγώνες. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει βασικός φέτος μόνο σε 13 παιχνίδια της Σίτι από τα 34 συνολικά. «Ο Ριγιάντ Μαχρέζ θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν και την μεθεπόμενη και την αμέσως επόμενη. Δεν χρειάζεται να μιλήσω μαζί του, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που παίζει. Γνωρίζει, όπως όλοι, ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά ο Ριγιάντ δεν πρόκειται να φύγει. Θα μείνει εδώ, είναι ευτυχισμένος και εμείς είμαστε χαρούμενοι», τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης