Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα τα σενάρια που ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι  να κινείται για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα μετά από 17 χρόνια.

«Αυτή την στιγμή δεν είναι στο μυαλό μας να υπογράψουμε τον Μέσι. Σίγουρα, όχι. Ξοδέψαμε αυτά τα χρήματα για τον Τζακ Γκρίλις και του δώσαμε το νούμερο 10 επειδή έχουμε πειστεί για την αξία του. Φαινόταν ότι η υπόθεση του Μέσι θα ολοκληρωνόταν θετικά για την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική έκβαση της υπόθεσης είναι μία έκπληξη για όλους, φυσικά και για μένα» ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος συνυπήρξε στους Καταλανούς με τον Αργεντινό αστέρα, προσθέτοντας:

«Νομίζω όμως ότι ο Λαπόρτα ήταν ξεκάθαρος στους λόγους που έφεραν το αντίο. Ως οπαδός του κλαμπ θα ήθελα να τον δω να τελειώνει εκεί την καριέρα του, αλλά σήμερα η σωτηρία της ομάδας είναι αυτό που προέχει».

Καταλήγοντας ο Γκουαρντιόλα έσταξε μέλι για τον Μέσι, επισημαίνοντας: Έχω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον πιο εκπληκτικό παίκτη που έχω δει στην ζωή μου. Πολύ περισσότερο από τους τίτλους που βοήθησε να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα, βοήθησε εμένα να γίνω καλύτερος προπονητής και να πάω στην Μπάγερν και μετά στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που μπορώ να του πω είναι να τον ευχαριστήσω που έφερε την Μπαρτσελόνα σε ένα άλλο επίπεδο, σε ένα επίπεδο παγκόσμιας κυριαρχίας για μία δεκαετία. Μακάρι μία μέρα να δούμε το καλύτερο τιμητικό ματς που έχει γίνει ποτέ για παίκτη. Το αξίζει»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης