Με γκολ του Φόντεν στο 90′, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε (2-1) την Ντόρτμουντ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» της διοργάνωσης.

«Δυσκολευτήκαμε λίγο στη δημιουργία και στην πίεση ψηλά, θεμελιώδες στο παιχνίδι μας για στο οποίο είμαστε συνήθως καλοί. Δεν είναι εύκολο με τον Χάαλαντ να κινείται πολύ πίσω από τους αμυντικούς, μετά έβαλαν τον Ρόις σε μια δύσκολη θέση για να τον ελέγξουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Αλλά έχουμε πλεονέκτημα, το αποτέλεσμα είναι θετικό και θα έχουμε δύο αποτελέσματα να περάσουμε. Θα πάμε όμως στο Ντόρτμουντ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα την μπάλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και είχαμε δύο ή τρεις σαφείς ευκαιρίες μετά το 1-0» είπε αρχικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Η Ντόρτμουντ αποδείχθηκε τώρα καλή ομάδα; Όταν το είπα αυτό στη συνέντευξη Tύπου δεν με πιστέψατε, πριν το παιχνίδι. Παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση για πολλά χρόνια. Έχουμε μια εβδομάδα για να αξιολογήσουμε την απόδοσή μας και να καταλάβουμε τι να κάνουμε καλύτερα. Έδωσα συγχαρητήρια στον Τέρζιτς μετά το τελικό σφύριγμα, θα ξανασυναντηθούμε σε μία εβδομάδα» πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης