Τρεις ημέρες μετά τον μεταξύ τους συγκλονιστικό αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ αναμετρήθηκαν εκ νέου στο Ίτιχαντ αυτή τη φορά για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, η οποία ως γνωστόν αποκλείστηκε από τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αν και επικράτησε με 4-3, άφησε πίσω της το σοκ του αποκλεισμού και επικρατώντας με 1-0 των «σπερς» διατήρησε το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου έναντι της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το σημείωσε μόλις στο 5ο λεπτό ο Φοντέν.

Οι «σπερς» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο, δεν τα κατάφεραν όμως και κινδυνεύουν στο φινάλε της 35ης αγωνιστικής να βρεθούν εκτός πρώτης τετράδας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογάν, Φόντεν (85′ Νταβίντ Σίλβα), Ντε Μπράινε (38′ λ.τρ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (66′ Σανέ).

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γκασανίγκα, Φόιτ – Αλντερβάιρελντ(78′ Γιορέντε), Ντάβινσον Σάντσες, Βερτόνχεν – Ντέιβις, Ντάιερ (61′ Γουανιάμα), Ντέλε Άλι (69′ Ρόουζ), Έρικσεν, Σον, Λούκας Μόουρα.

 

 

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 1-0

(5΄ Φοντέν)

Μπόρνμουθ-Φούλαμ 0-1

(53΄ Μίτροβιτς

 

Χάντερσφιλντ-Γουότφορντ 1-2

(90΄ Γκραντ – 5΄, 80΄ Ντεουλοφέου)

 

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 2-2

(38΄ Αντόνιο, 82΄ Πέρεθ – 67΄ Βάρντι, 90΄ Μπαρνς)

 

Γουλβς-Μπράιτον 0-0

 

 

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 19:30

Εβερτον-Μάντσεστερ Γ. 21/4

Αρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 21/4

Κάρντιφ-Λίβερπουλ 21/4

Τσέλσι-Μπέρνλι 22/4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης