Με τέσσερις αναμετρήσεις στη φάση των «16», προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη (16/3) και την Τετάρτη (17/3), θα ολοκληρωθεί το παζλ της προημιτελικής φάσης στο Champions League.

Ήδη στην «οκτάδα» έχουν προκριθεί Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο, ενώ την Παρασκευή (19/3) είναι προγραμματισμένες στη Νιόν οι κληρώσεις για την προημιτελική και ημιτελική φάση του UCL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Mαντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν έχουν βάλει -τουλάχιστον- το ένα…πόδι στους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έχουν αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους, με το ίδιο σκορ (1-0), σε Μπέργκαμο και Βουκουρέστι (γηπεδούχος Ατλέτικο Μαδρίτης).

Παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 17’, η Αταλάντα απέτυχε να κερδίσει για τέταρτη φορά στο σπίτι της στο φετινό UCL, σε έναν αγώνα όπου ο Μεντί χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με προβάδισμα 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στη Βουδαπέστη ως φιλοξενούμενη, η Σίτι μοιάζει όλο και περισσότερο με την ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το φετινό τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίτι επιστρέφει στη Βουδεπέστη, αυτή τη φορά ως οικοδέσποινα, για να υποδεχθεί την Γκλάντμπαχ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 616 λεπτά στο Champions League.

Το εντυπωσιακό γκολ (με ανάποδο ψαλιδάκι) του Ολιβιέ Ζιρού στο Βουκουρέστι χωρίζει Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα συναντηθούν ξανά την Τετάρτη στο Λονδίνο.

Όμως ο Τόμας Τούχελ γνωρίζει ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση, καθώς η Ατλέτικο απέκλεισε τη Λίβερπουλ σε αυτή τη φάση την περασμένη σεζόν.

Απίθανη φαίνεται η επιστροφή της Λάτσιο, όταν την Τετάρτη επισκεφτεί την Μπάγερν στο Μόναχο, μετά την ήττα (4-1) που γνώρισε στη Ρώμη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 16 Μαρτίου

22:00, Cosmote Sport 1 Μάντσεστερ Σίτι- Γκλάντμπαχ (α΄ματς 2-0)

22:00, Cosmote Sport 2 Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα (1-0)

Τετάρτη 17 Μαρτίου

22:00, Cosmote Sport 2 Μπάγερν-Λάτσιο (4-1)

22:00, Cosmote Sport 1 Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης