Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Γιουβέντους στο «Μετροπολιτάνο» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Champions League. Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε σκόραραν στο 78’ με τον Χιμένες και στο 83’ με τον Γοδίν, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε με την χρήση VAR γκολ του Μοράτα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη Γερμανία η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-2. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκαν στο 18’ με τον Αγκουέρο, ενώ οι Γερμανοί προηγήθηκαν 2-1 με ισάριθμα πέναλτι του Μπενταλέμπ στο 41’ και το 45’. Τα γκολ του Σανέ στο 85’ και του Στέρλινγκ στο 90’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι οι Άγγλοι από το 68′ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οταμέντι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 78′ Χιμένες, 83′ Γοδίν

Κίτρινες κάρτες: Ντιέγκο Κόστα, Τόμας, Γκριεζμάν – Άλεξ Σάντρο

Κόκκινες κάρτες:

Ατλέτικο: Όμπλακ, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Τόμας (61′ Λεμάρ), Κόκε (67′ Κορέα), Γκριεζμάν, Σαούλ, Ρόντρι, Ντιέγκο Κόστα (58′ Μοράτα), Χουάνφραν, Χιμένες.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Πιάνιτς (72′ Τσαν), Ντιμπάλα (80′ Μπερναρντέσκι), Άλεξ Σάντρο, Ματουίντι (84′ Κανσέλο), Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο.

 

Σάλκε – Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 41′ πεν., 45′ πεν. Μπενταλέμπ – 18′ Αγκουέρο, 85′ Σανέ, 90′ Στέρλινγκ

Κίτρινες κάρτες: Ουτ, Σανέ, Μπουργκστάλερ – Οταμέντι, Φερναντίνιο, Μοράες

Κόκκινες κάρτες: 68′ Οταμέντι

Σάλκε: Φέρμαν, Καλιτζούρι, Μπρούμα, Σανέ, Νάστασιτς, Οτσίπκα, Σερντάρ, ΜακΚένι (77′ Σκρζίμπσκι), Ουτ, Μπενταλέμπ, Μεντίλ (65′ Μπουργκστάλερ).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Μπερνάρντο Σίλβα, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Στέρλινγκ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα (70′ Κομπανί), Αγκουέρο (78′ Σανέ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης