Ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, αποθεώνει, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τον συμπαίκτη του, «Κουν» Αγουέρο, για τα καθοριστικά τέρματα που έχει πετύχει στους τελευταίους αγώνες, διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες των «πολιτών» για το πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος Αργεντινός διεθνής δήλωσε για τον συμπατριώτη του: «Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα που παίζει έτσι τελευταία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εμείς οι υπόλοιποι δεν παίζουμε τόσο καλά. Τα γκολ που πέτυχε έχουν κάνει τη διαφορά. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσο βελτιωνόμαστε σε ατομικό επίπεδο, τόσο καλύτερα αγωνιζόμαστε και ως ομάδα και νομίζω ότι πλέον φαίνεται πως ανεβαίνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγουέρο βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό και το απέδειξε τόσο στον εντός έδρας αγώνα (25/11) του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν (3-2), όπου πέτυχε χατ τρικ, όσο και στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Σάντερλαντ, όπου πέτυχε άλλα δύο. Συνολικά μέχρι στιγμής ο 26χρονος στράικερ έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ πέρυσι σημείωσε 17 σε όλη τη σεζόν.

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα της Σίτι με την Έβερτον στο «Έτιχαντ» ο Ζαμπαλέτα δήλωσε: «Η Έβερτον είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ενώ ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ένας σπουδαίος προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά από τη στιγμή που είναι στην έδρα μας ο αγώνας, γιατί είμαστε έξι βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε για να τη φτάσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης