Επί εβδομάδες το «φλερτ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τζέιντον Σάντσο ήταν το Νο 1 θέμα στις βρετανικές, αθλητικές ιστοσελίδες, ωστόσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη… ανατροπή, «δένοντας» τον 20χρονο Άγγλο εξτρέμ με νέο συμβόλαιο.

Κίνηση που αναμφίβολα «έκοψε» πλέον την… όρεξη στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Σάντσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της προετοιμασίας των Βεστφαλών, τη στιγμή που ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχιαελ Τσορκ ήταν ξεκάθαρος ως προς το μέλλον του νεαρού μεσοεπιθετικού, προβαίνοντας (σε δηλώσεις του στα γερμανικά ΜΜΕ) στην αποκάλυψη της επέκτασης του συμβολαίου του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχεδιάζουμε μαζί με τον Σάντσο την επόμενη σεζόν. Θα παίξει για εμάς, η απόφαση είναι οριστική. Νομίζω ότι αυτό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις. Το προηγούμενο καλοκαίρι προσαρμόσαμε τις απολαβές του.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε παρατείνει το συμβόλαιό του έως το 2023,» ανέφερε ο Τσορκ για τον 20χρονο Άγγλο, ο οποίος κατέγραψε 20 γκολ και 20 ασίστ σε 44 επίσημους αγώνες τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης