Mεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι έχουν στα… σκαριά οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να κάνει κάτοικο «Ολντ Τράφορντ» τον Ουαλό σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ (τότε) των 101 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.
Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του, που μπορεί να φθάσει τα 140 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιο ο Μπέιλ θα έχει εβδομαδίαιες αποδοχές περίπου 600 χιλιάδες (!), που αν υλοποιηθεί θα αποτελεί νέο ρεκόρ για τα αγγλικά γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «TIMES», ο Ουαλός σταρ, που αναδείχθηκε MVP του τελικού του Champions League, ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του και θα αποφασίσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας του, αφού είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στους «μερένχες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης