Κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» θα δηλώνει από σήμερα ο Ντάνιελ Τζέιμς καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», αλλά και η μέχρι πρότινος ομάδα του, Σουόνσι, ανακοίνωσαν την Τετάρτη τη μεταγραφή του Ουαλού εξτρέμ στο συγκρότημα του Σόλσκιερ χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσουν οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός άσος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 5+1 έτη με τη Γιουνάιτεντ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «κύκνων» και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μαζί τους 38 συμμετοχές με 5 γκολ και 10 ασίστ.

«Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου και για μια πρόκληση ανυπομονώ να τη ζήσω. Η Premier League αποτελεί το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος για εμένα ώστε να αναπτυχθώ ως παίκτης», ανέφερε ο Τζέιμς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στους «κόκκινους διάβολους» προσθέτοντας:

«Είναι μια υπερήφανη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου και είμαι στενοχωρημένος για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να το ζήσει ο πατέρας που δεν είναι μαζί μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Όλε, να γνωρίσω την ομάδα και να ξεκινήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης