Δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στον αυριανό (16/8) πρώτο ημιτελικό του Europa League στο Final-8 της Γερμανίας, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αναγνωρίζει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σεβίλλης.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζει πως η ομάδα του αυτή τη φορά θα σταθεί πιο τυχερή, σε σχέση με τους δύο άλλους ημιτελικούς που έπαιξε -και έχασε- κατά τη διάρκεια της σεζόν: με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ και με την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέτοια ματς κρίνονται από μια στημένη φάση ή από μία μεμονωμένη στιγμή ταλέντου και ιδιοφυϊας. Είναι η στιγμή που πρέπει να βγουν μπροστά οι μεγάλοι παίκτες. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι αφού ξέρουμε πόσο οδυνηρό είναι να χάνεις σε ημιτελικό.

Δυο φορές βρεθήκαμε εκεί, αλλά φύγαμε με άδεια χέρια. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας, να ανταποκριθούμε στην πίεση της Σεβίλης, να είμαστε έξυπνοι και δημιουργικοί» είπε ο Νορβηγός προπονητής και πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να έχει ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης η ομάδα του μετά το τέλος του Europa League, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα Αγγλίας αρχίζει στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς αφού ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη και τα πράγματα είναι έτσι αυτή τη στιγμή. Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι αρμόδιες αρχές θα μας δώσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα να ξεκουραστούμε. Νομίζω δύο εβδομάδες άδεια και στη συνέχεια άλλες δύο προετοιμασίας για το πρώτο ματς πρωταθλήματος είναι αρκετές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης