Αναστάτωση στις «τάξεις» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα, καθώς ο διάσημος μάνατζερ αποκάλυψε ότι το προσεχές καλοκαίρι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και εξέχων πελάτης του, θα φύγει από τους «κόκκινους διάβολους».

Παρ΄ όλα αυτά, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, χρησιμοποιεί συχνά τον έμπειρο μέσο, όπως και στην χθεσινή (23/12) εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Έβερτον για το League Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε στο ESPN, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολ είναι εδώ για λίγο καιρό και φυσικά θέλει να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια. Έχει πολύ, πολύ καλή στάση απέναντι στην προπόνηση και στην απόδοση του. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι φιλόδοξος. Θέλει να είναι επιτυχημένος όπως τα περισσότερα μέλη της ομάδας.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά θα έλεγα ότι αυτή η ομάδα με εντυπωσίασε με τη στάση των παικτών, το πνεύμα τους και τον τρόπο που λειτουργούν. Εναπόκειται σε εμάς να κερδίσουμε τρόπαια και θα δούμε ποιος θα είναι μέρος της ομάδας που θα προχωρήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης