Το ενδεχόμενο να μείνει στα… πιτς για περίοδο περίπου μηνών αντιμετωπίζει ο Αλέξις Σάντσες, λόγω σοβαρού προβλήματος στους συνδέσμους του γονάτου του, σύμφωνα με τον γιατρό της Εθνικής Χιλής, Πέδρο Ονάτε.

Ο τελευταίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα της χώρας «El Mercurio», τόνισε ότι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει υποστεί «διάταση του μεσαίου συνδέσμου» στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης «από έξι έως οκτώ εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάντσες αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο δεύτερο μέρος της δραματικής νίκης των «κόκκινων διαβόλων» επί της Σαουθάμπτον με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ», το περασμένο Σάββατο (2/03).

Εντάχθηκε στη λίστα των απόντων από την μεθαυριανή (6/03) ρεβάνς των «16» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου οι «μπέμπηδες» θα παραταχθούν με σημαντικότατες απουσίες (στο πρώτο ματς η Παρί είχε θριαμβεύσει με 2-0).

Εφόσον επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, ο Σάντσες ίσως προλάβει τα δύο τελευταία ματς της Premier League, με Χάντερσφιλντ και Κάρντιφ, εκτός των αγώνων Κυπέλλου και Champions League, σε περίπτωση πρόκρισης της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ονάτε, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του παίκτη στο Copa America, που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου στην Βραζιλία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης