Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, βρίσκεται δύο εβδομάδες μακριά από την επιστροφή του στη δράση, μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού στον δεξιό μηρό, όπως δήλωσε σήμερα ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Πογκμπά τραυματίστηκε παίζοντας με την εθνική Γαλλίας στις αρχές Νοεμβρίου και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ υπό τις οδηγίες του Ράνγκνικ, ο οποίος ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ αργότερα τον ίδιο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και μπορεί να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

«Είναι σωματικά παρών, είναι ψυχικά παρών… και ανυπομονώ να τον έχω διαθέσιμο σε δύο εβδομάδες» είπε ο Ράνγκνικ στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής (19/1), εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ για την Premier League και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη προπόνηση έδειξε πόσο εξαιρετικός παίκτης θα μπορούσε να είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τραυματισμοί έχουν περιορίσει τον Πογκμπά σε εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και μολονότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο, είναι πιθανό να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης