Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε, με δηλώσεις του στο Sky Sports, την επιθυμία ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αναλάβει μόνιμα την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός ανέλαβε μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου τα «ηνία» των «κόκκινων διαβόλων», ύστερα από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο, και, μολονότι η ομάδα πραγματοποίησε φέτος τη χειρότερη έναρξη σε σεζόν τα τελευταία 28 χρόνια, έχει οδηγήσει την ομάδα στους «8» του Champions League και σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη τετράδα της Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να τον «καθαιρέσει» από τους αρχηγούς της ομάδας, έχει… απελευθερωθεί από την ώρα που ο Σόλσκιερ κάθησε στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Από τότε μέχρι σήμερα ο Πογκμπά έχει πετύχει εννέα γκολ σε 17 παιχνίδια υπό την τεχνική καθοδήγηση του Νορβηγού και δηλώνει ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ έχει αποκαταστήσει την «ελευθερία» των παικτών.

«Φυσικά θέλουμε να μείνει» δήλωσε ο Πογκμπά για τον 46χρονο Σόλσκιερ και συνέχισε: «Τα αποτελέσματα είναι σπουδαία. Έχω μια σπουδαία σχέση μαζί του, έχει μια σπουδαία σχέση με τους παίκτες. Όταν ένας παίκτης είναι χαρούμενος, θέλει να συνεχίσει να είναι χαρούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σόλσκιερ το αξίζει. Γνωρίζει το σύλλογο, ξέρει τα πάντα για το σύλλογο. Είναι ένας πραγματικά χαρούμενος προπονητής που έδωσε ξανά αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Αυτό μας έδωσε την ελευθερία να παίξουμε και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο ξανά, επειδή ίσως το χάσαμε αυτό με τα αποτελέσματα που είχαμε στο παρελθόν».

Αναφορικά με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πογκμπά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ίσως χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, ίσως τα πράγματα πήγαν στραβά. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Θέλω να μιλάω για το μέλλον, επειδή αυτό είναι που έχει σημασία. Είμαστε καλύτεροι τώρα και τα αποτελέσματα είναι λαμπρά. Επιστρέψαμε στην πρώτη τετράδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης