Ουσιαστικές είναι οι αλλαγές που έχει φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Δύο ματς, δύο νίκες με τέρματα 8-2 και έναν Πολ Πογκμπά που μοιάζει να… ξαναγεννήθηκε, υπό τις οδηγίες του 45χρονου Νορβηγού, σκοράροντας δις στο 3-1 επί της Χάντερσφιλντ.

«Ο Πολ λατρεύει να παίζει για την ομάδα. Είναι ένα παιδί που ξέρει καλά τι σημαίνει να παίζεις στη Γιουνάιτεντ» δήλωσε σχετικά ο Σόλσκιερ και πρόσθεσε: «Είναι ο Πολ που ξέρω, ο Πολ που γνώρισα στις ακαδημίες του συλλόγου. Ένα παιδί με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο. Όταν πετυχαίνεις ένα ή δύο γκολ, είναι λογικό να είσαι χαρούμενος. Όμως, όταν παίζουμε ποδόσφαιρο στη Γιουνάιτεντ, είμαστε πανευτυχείς. Ασφαλώς και είναι μεγάλη η ευθύνη, αλλά παράλληλα είναι μεγάλη τιμή και τεράστιο προνόμιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην προσαρμογή του στα αποδυτήρια της ομάδας, ο Νορβηγός τεχνικός σχολίασε: «Ήταν κάτι εξαιρετικό για εμένα να αναλάβω τη Γιουνάιτεντ. Όμως, ήμουν και είμαι πολύ ήρεμος. Άλλωστε, τα παιδιά βοήθησαν πολύ στην άμεση προσαρμογή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης