Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το τέλος της σεζόν, επεκτείνοντας το διάστημα του δανεισμού του, εξέφρασε με δηλώσεις του στο BBC ο Οντιόν Ιγκάλο. Ο Νιγηριανός επιθετικός μετακινήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο «Ολντ Τράφορντ», ως δανεικός από τη Σανγκάη Σένχουα, και πρόλαβε να σκοράρει τέσσερις φορές σε οκτώ συμμετοχές, πριν τη διακοπή όλων των διοργανώσεων λόγω κορωνοϊού, στα μέσα Μαρτίου. Η συμφωνία δανεισμού του 30χρονου φορ λήγει στις 31 Μαΐου, ενώ το κινεζικό πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει προς τα τέλη Ιουνίου. Η Premier League ελπίζει ότι θα καταφέρει να επακκινήσει λίγο νωρίτερα, αν και ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

 «Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να τελειώσω τη σεζόν (σ.σ. στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)» δήλωσε ο Ιγκάλο και συνέχισε: «Ήμουν σε καλή κατάσταση, πετύχαινα γκολ και τώρα έχουμε σταματήσει για παραπάνω από ένα μήνα. Έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε. Η ομάδα βρισκόταν σε καλό μομέντουμ όταν ξέσπασε η πανδημία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BBC, και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Ιγκάλο ως το τέλος της χρονιάς (εφόσον φυσικά ξαναπαιχθεί ποδόσφαιρο στην Αγγλία), αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με την ομάδα της Σανγκάης, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης