Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ του Μπάρκλεϊ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων παραλίγο να σημειωθεί θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και σε συνεργάτη του Μαουρίτσιο Σάρι.
Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέρμα των Λονδρέζων, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2, ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβολων» τα… πήρε με τον βοηθό του προπονητή των γηπεδούχων, τον Μάρκο Ιάνι, ο οποίος πέρασε από μπροστά του, πανηγυρίζοντας με όχι τόσο… κομψό τρόπο.

Εκείνη τη στιγμή ο «Special One» κατευθύνθηκε αγριεμένος προς το μέρος του, αλλά με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ… έσβησε η «φωτιά».

O έξαλλος πανηγυρισμός του βοηθού του Σάρι μπροστά στον Μουρίνιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκρηξη του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μου ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός του Σάρι, θεωρείται λήξαν το θέμα»

Πάντως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν για τον ίδιο, καθώς ο βοηθός του Σάρι του ζήτησε συγγνώμη.
«Είδαμε 97 λεπτά ποδοσφαίρου και θέλετε να μιλήσουμε γι’ αυτό το περιστατικό; Ο βοηθός του Σάρι μου έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη και ο προπονητής της Τσέλσι μου είπε εξ αρχής ότι θα φροντίσει το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, θεωρείται λήξαν το θέμα. Έχω κάνει κι εγώ λάθη στην καριέρα μου…» ανέφερε ο Μουρίνιο για το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στη συνέχεια για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Τσέλσι, με τον ίδιο να απαντά δείχνοντάς τους τρία δάκτυλα, που αντιστοιχούν στα τρία πρωταθλήματα που πήραν οι Λονδρέζοι υπό τις οδηγίες του, ο «Special One» ανέφερε: «Δεν με αντιμετώπισαν με σεβασμό, αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη αυτό το πράγμα…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης