Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ το Σάββατο και ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά.

«Είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από το κλαμπ, κι εφόσον είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του τότε θα παίζει, εάν πάλι δεν είμαι δεν θα παίζει», ανέφερε ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του αυτή την εβδομάδα, πραγματικά χαρούμενος. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη τα πήγε εξαιρετικά… Η ομάδα χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές και παίκτες με προσωπικότητα. Αυτός τα έχει και θα παίξει το Σάββατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις σχέσεις με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, σχολίασε: «Ήταν καταπληκτικό για εσάς να φτιάξετε μία ιστορία, μία τρομερή ιστορία, μέσα από 15 λεπτά ανοιχτής προπόνησης. Για τις σχέσεις μας είναι όπως ακριβώς τα είπε ο Πολ στην Μεικτή Ζώνη. Έχουμε μία καλή σχέση προπονητή με παίκτη…»

Καταλήγοντας ο Μουρίνιο ανέφερε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα κι εγώ πρέπει να το υπερασπιστώ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης