Από «βαθύ σεβασμό», όπως ο ίδιος επισήμανε, προς τους πρώην συνεργάτες του, ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως τόνισε στο SkySports, πάντως, «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μέλλον χωρίς τον Μουρίνιο κι εγώ έχω μέλλον μακριά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Οι «μπέμπηδες» απέλυσαν τον Πορτογάλο προπονητή την Τρίτη (18/12), βιώνοντας το χειρότερό τους ξεκίνημα σε νέα σεζόν μετά από 28 χρόνια και τον αντικατέστησαν με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έως το τέλος της περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για ποιο λόγο να μοιραστώ κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, ακόμη και με τους οπαδούς, ο,τιδήποτε έχει σχέση με τα αισθήματά μου; Όλα τελείωσαν. Ελπίζω από τα media να με σεβαστείτε για τον τρόπο που θέλω να το αντιμετωπίσω», τόνισε στο βρετανικό μέσο ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Ήμουν επικριτικός για προπονητές που αφήνουν τις ομάδες και μιλούν για το τι συνέβη και ποιος φταίει. Δεν είμαι εγώ αυτός. Θέλω όλα αυτό να τελειώσει όπως έγινε χθες. Μέχρι να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο έχω το δικαίωμα να ζήσω κανονικά τη ζωή μου. Αυτό είναι που θέλω να κάνω. Η Γιουνάιτεντ είναι παρελθόν».

Ο Μουρίνιο, ο οποίος αποχώρησε μετά την ήττα από την Λίβερπουλ με 3-1 στο Άνφιλντ την περασμένη Κυριακή (16/12) τόνισε ακόμη ότι θέλει να κρατήσει τις θετικές αναμνήσεις στο διάστημα που βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» κι όχι να εστιάσει στο τι πήγε στραβά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κρατώ όλες τις καλές στιγμές και δεν θα μιλήσω για ό,τι κι αν συνέβη στο σύλλογο. Μπορούμε να μιλήσουμε για πολλά καλά πράγματα, λιγότερο καλά, αλλά δεν είμαι έτσι εγώ. Τελείωσε».

Λίγο αργότερα ο έμπειρος προπονητής με δήλωση που διένειμε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε πως «σέβεται βαθύτατα» όλους τους πρώην συνεργάτες του στα 2,5 χρόνια που ήταν επικεφαλής στ΄ αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ.

«Υπήρξα εξαιρετικά υπερήφανος που φόρεσα το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ και πιστεύω πως όλοι οι υποστηρικτές της ομάδας αυτό το αναγνωρίζουν. Ξέρω ότι όλοι γνωρίζετε τις επαγγελματικές αρχές μου. Κάθε φορά που κλείνει ένα κεφάλαιο δείχνω τον απεριόριστο σεβασμό και δεν κάνω ποτέ σχόλια σχετικά με τους πρώην συνεργάτες μου. Συνεργάστηκα με κάποιους εξαιρετικούς ανθρώπους και θεωρώ πως κάποιοι θα παραμείνουν φίλοι μου για μια ζωή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης