Αποκλεισμό-σοκ από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε το βράδυ της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σεβίλλη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δέχεται μεγάλη κριτική, κυρίως για τον φοβικό τρόπο με τον οποίο παρουσίασε τους «κόκκινους διαβόλους», στη συνέντευξη Τύπου αρκέστηκε να πει ότι η ομάδα του δεν έχει χρόνο να «θρηνήσει» για αυτό το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε ένα δράμα για αυτήν την ήττα, γιατί γνωρίζουμε ότι το επόμενο Σάββατο παίζουμε ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν έχουμε χρόνο για να είμαστε λυπημένοι. Κάθισα σε αυτήν την καρέκλα δύο φορές πριν. Με την Πόρτο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποκλείστηκε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποκλείστηκε. Έτσι είναι κάτι καινούργιο για αυτήν την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «Όταν φέρνεις ισοπαλία μακριά από το σπίτι, δημιουργείται πάντα η αίσθηση ότι θα πρέπει να κερδίσεις στο σπίτι. Είναι μια απογοήτευση, αυτοί σκόραραν πιο μπροστά από εμάς. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δεν μου αρέσει να πω αμυντικό. Είχα καλή κατοχή μπάλας. Μετά το γκολ ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε, έπρεπε να σκοράρουμε εμείς, σκόραραν εκείνο, μετά το 2-0 ήταν αδύνατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης