Ο Ζοζέ Μουρίνιο διαβεβαίωσε ότι δεν αισθάνεται πίεση ενόψει του αυριανού (2/10) αγώνα με τη Βαλένθια για το Champions League, παρά το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φάνηκε να έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του μετά τον αποκλεισμό από τη Ντέρμπι Κάουντι στο League Cup και την ήττα από την Γουέστ Χαμ στο αγγλικό πρωτάθλημα, απαντώντας με ένα κατηγορηματικό «όχι» στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι διακυβεύεται η θέση του στο ματς με τις «νυχτερίδες».

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε και για το αν είχε επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, αλλά απέφυγε να απαντήσει: «Είναι ιδιωτικό θέμα. Δεν σας ρωτώ με ποιον μιλήσατε χθες ή σήμερα το πρωί, ποιο ήταν το τελευταίο σας τηλεφώνημα, αυτά είναι προσωπικά θέματα. Δεν πρόκειται να απαντήσω» αποκρίθηκε εμφανώς ενοχλημένος ο Πορτογάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όσο για την απόδοση της ομάδας του στα τελευταία ματς, ο Μουρίνιο τόνισε ότι δεν είναι μόνο θέμα των παικτών. «Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Ο Λουκ Σο, για παράδειγμα, είπε (σ.σ. μετά τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ) ότι “εμείς οι παίκτες πρέπει να δώσουμε περισσότερα μέσα στο γήπεδο”.
Μου αρέσει αυτή η διάσταση, αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα. Όλοι στο σύλλογο έχουν κάποιο ρόλο να διαδραματίσουν. Ο φροντιστής, ο διατροφολόγος, εγώ, όλοι έχουμε έναν ρόλο» είπε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ και κατέληξε με νόημα: «Νομιζω πως κάποιοι νοιάζονται περισσότερο από άλλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης