Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοζέ Μουρίνιο. Οι φήμες θέλουν τον Σουηδό στράικερ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Αν αυτό είναι αλήθεια και ο Ζλάταν θέλει ένα μέλλον σε άλλο σύλλογο σε άλλη χώρα, τότε θα βοηθήσω και θα δημιουργήσω τις συνθήκες εκείνες για να συμβεί αυτό» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2016 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει παίξει ακόμη μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. «Εργάζεται σκληρά για να είναι έτοιμος. Δεν λέω τραυματίας, γιατί δεν είναι τραυματίας. Νομίζω ότι βρίσκεται σε μια στιγμή που προσπαθεί να νιώσει πραγματικά έτοιμος για τις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε για τον Σουηδό επιθετικό.

Ο Μουρίνιο έκανε επίσης μια ενημέρωση και για τον μέσο της ομάδας, Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλους συλλόγους, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται: «Ξέρει ότι τον θέλω και ο σύλλογος τον θέλει και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν. Αλλά υπάρχει ένα χαρτί για υπογραφή και το υπογράφεις μόνο όταν είσαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενό του» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο 30χρονος Βέλγος φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης