Ο Τζουν Μπέλιγχαμ είναι μόλις 16 ετών, ωστόσο στα «πόδια» του «σφάζονται» ήδη όλες οι μεγάλες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Ο νεαρός μέσος της Μπέρμιγχαμ, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Championship, θεωρείται από τους ειδικούς ως το μεγαλύτερο νέο ταλέντο της Αγγλίας και ήδη οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξετάζουν την περίπτωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση 35 εκατ. ευρώ (!) στη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ, για την απόκτηση του 16χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει επίσης οι Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Ο νεαρός παίκτης είναι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του, ο οποίος αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, καθώς το ντεμπούτο του το έκανε σε ηλικία 16 ετών και 38 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέλιγχαμ παίρνει μόλις 170 ευρώ την εβδομάδα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε θα εκτοξεύσει τις εβδομαδιαίες αποδοχές στις 50 χιλιάδες ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης