Ο Αλέξις Σάντσες έκανε ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον χθεσινοβραδυνό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τη Γέοβιλ (4-0).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ, είχε συμμετοχή στα πρώτα δύο γκολ των φιλοξενούμενων και αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής της Μάντσεστερ, Ζοζέ Μουρίνιο, τόνισε ότι δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε ο 29χρονος άσος στη νέα ομάδα του.

«Νομίζω ότι δεν είναι έκπληξη για οποιονδήποτε, ύστερα από τρία χρόνια στην Premier League, παίζοντας κάθε εβδομάδα, επομένως όλοι ξέρουν τι είναι ο Αλέξις» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι το είδος του παίκτη, τον οποίο αγοράζεις και δεν σκέφτεσαι για την προσαρμογή σε σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη για μας. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και το έδειξε αυτό για τρία χρόνια και για τις τρεις προηγούμενες ημέρες, όταν έκανε προπονήσεις για μας, επομένως είναι μια καταπληκτική προσθήκη για μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έπαιξε με την Άρσεναλ στα τελευταία δύο ή τρία παιχνίδια και η προπόνησή του δεν ήταν καλή, επειδή το μισό σώμα του ήταν στο “Εμιρέιτς” και το μισό στο Μάντσεστερ, επομένως δεν γυμνάζεσαι καλά. Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να τον χρησιμοποιήσω και στα 90 λεπτά.

Ήθελα να τον βάλω για 60, 70 ή 75 λεπτά και αυτό ήταν καλό, επειδή ο κόσμος καταλαβαίνει το παιχνίδι του καλύτερα κι αυτός επίσης μπορεί να καταλάβει τους συμπαίκτες του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης