«Κάτοικος» Ολντ Τράφορντ θα παραμείνει ο Κρις Σμόλινγκ έως τον Ιούνιο του 2019, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής έκανε ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» εναντίον της Τσέλσι στο «Κομιούνιτι Σιλντ» τον Αύγουστο του 2010 και έκτοτε έχει 147 εμφανίσεις και εννέα γκολ με την αγγλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Σμόλινγκ, ο Λουίς Φαν Γκάαλ δήλωσε: «Ο Κρις στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι εδώ έχει βελτιωθεί και εξελιχθεί σημαντικά, κερδίζοντας με το… σπαθί του θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του με έναν εντελώς επαγγελματικό τρόπο, ενώ έχει σημειώσει και κάποια καθοριστικά γκολ στη διάρκεια της σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο».

Από την πλευρά του ο παίκτης επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα είμαι περήφανος που αγωνίζονται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Βελτιωθήκαμε σαν ομάδα από την έναρξη της περιόδου με τον Λουίς Φαν Γκάαλ και, πλέον, παίζουμε όπως πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης