Οι «τίτλοι τέλους» στη συνεργασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπεσαν και επισήμως σήμερα (22/03), με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο» με τον Σουηδό επιθετικό.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους «μπέμπηδες» αναφέρεται ότι ο τερματισμός του συμβολαίου του παίκτη έχει «άμεση ισχύ», με τον παίκτη να είναι έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό των LA Galaxy, σύμφωνα με βρετανικά και αμερικανικά δημοσιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι στο σύλλογο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ζλάταν για την αφοσίωσή του στην ομάδα από την ημέρα που ήρθε εδώ και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Γιουνάιτεντ.

Το τελευταίο του ματς με την Μάντσεστερ ήταν αυτό της 26ης Δεκεμβρίου εναντίον της Μπέρνλι.

Ο Σουηδός από την πλευρά του σε αναρτησή του ευχαρίστησε τους πάντες στον αγγλικό σύλλογο, που μοιράστηκαν μαζί του αυτό το κομμάτι της ιστορίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και τα υπέροχα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και είναι ώρα να προχωρήσει μετά από δύο φανταστικές σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ το κλαμπ, τους οπαδούς, την ομάδα, τον προπονητή, το προσωπικό και όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μου αυτό το μέρος της ιστορίας μου. Για πάντα κόκκινος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης