Η «βόμβα»… απασφαλίστηκε τελικά τη Δευτέρα, με τον Αλέξις Σάντσες να γίνεται και με τη βούλα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συμφωνία ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την Άρσεναλ είναι οριστική, με τον Χένρικ Μχιταριάν να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο, ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Χιλιανού άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος άσος, του οποίου το συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι, εντάχθηκε στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ μετά την απόσυρση της Μάντσεστερ Σίτι από το παιχνίδι της διεκδίκησής του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και φέρνω μαζί μου υπέροχες αναμνήσεις αυτής της υπέροχης ομάδας και των οπαδών της. Η ευκαιρία να παίξω σε αυτό το ιστορικό γήπεδο και να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κάτι που δεν γινόταν να απορρίψω.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο πρώτος Χιλιανός που φορά τη φανέλα και ελπίζω να δείξω στους οπαδούς μας ανά τον κόσμο, γιατί η ομάδα ήθελε να με αποκτήσει» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάντσες ως παίκτης της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε σχετικά: «Ο Αλέξις είναι ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο και θα συμπληρώσει το νεανικό μας και ταλαντούχο σύνολο επιθετικών.

Θα φέρει το κίνητρό του, την προσωπικότητά του και την ποιότητα που τον κάνουν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας παίκτης που κάνει την ομάδα πιο δυνατή και τους οπαδούς περήφανους για το μέγεθος και το πρεστίζ της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης