Ακόμη κι αν φύγει ο Ζοσέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι δεν θα μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς… δουλειά.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Γκραντ Γουίλ από το «Sports Illustrated», με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter, αναφέροντας πως ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί την μεγάλη επιθυμία των Αμερικανών για τον πάγκο της εθνικής ομάδας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος μετά την παραίτηση του Μπρους Αρίνα από τις ΗΠΑ, έπειτα από την αποτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Έκτοτε ο Ντέιβ Σάρατσαν, βοηθός του Αρίνα, ανέλαβε τα «ηνία» της εθνικής ομάδας.

Όπως σημειώνει το «Sports Illustrated», ο κατάλογος των υποψηφίων είναι μεγάλος (Χεράρδο Μαρτίνο, Χοσέ Πέκερμαν, Χουάν Κάρλος Οσόριο, Μαρσέλο Μπιέλσα), ωστόσο η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ έχει θέσει στην κορυφή της σχετικής λίστας το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι σε εξέλιξη οι σχετικές διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Special One» ανέλαβε την τεχνική ηγεσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 27 Μαΐου 2016, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Γκάαλ.
Εντούτοις ο Πορτογάλος, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε προστριβές με παίκτες και σε ανοικτή αντιπαράθεση με την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, τον Πολ Πογκμπά, με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης