Ο Χάρι Μαγκουάιρ άρχισε να γίνεται γνωστός όταν η Λέστερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας την Premier League, ενώ «εδραιώθηκε» σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχε με τα «τρία λιοντάρια» στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο έμπειρος και ιδιαίτερα δυναμικός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τις «αιώνιες» του Μάντσεστερ, καθώς οι πρωταθλητές της Σίτι και η Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφενός ο Πεπ Γκουαρντιόλα ψάχνει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Βενσάν Κομπανί και αφετέρου ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που ήταν προβληματική.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sky Sports News», η Λέστερ δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μαγκουάιρ, ωστόσο με ένα ποσό της τάξης των 80 εκατομμυρίων λιρών όλα μπορούν να συμβούν.

Τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Σίτι δείχνουν απρόθυμες να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον 26χρονο στόπερ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι, όποιο κι αν είναι το κόστος, θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια λίρες που έδωσαν οι «πολίτες» στην Τότεναμ, το 2017, για τον Κάιλ Γουόκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης