Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για Μανωλά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 09:36
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για Μανωλά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να ντύσει με τη φανέλα της από τον Ιανουάριο τον Κώστα Μανωλά. Αυτό υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους και το Manchester Evening News, ενώ στην Ιταλία σημειώνεται πως η Ρόμα προσπαθεί για νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού και συμφωνία για νέα ρήτρα.

Όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της να έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια, όμως ο Νορβηγός θέλει ενίσχυση της οπισθοφυλακής.

Η Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας ότι μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα 36 εκατομμυρίων ευρώ μόνο μετά την 1η Ιουλίου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα για την αγορά του τον Ιανουάριο.

Η Ρόμα, από τη μεριά της, γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι επιθυμητός από πολλούς αγγλικούς συλλόγους και ότι η ρήτρα εξαγοράς του είναι... προσβάσιμη σε όσους ενδιαφέρονται, προσπαθεί για την ανανέωση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο στόχος της Ρόμα είναι να αυξηθεί η διάρκεια του συμβολαίου και το ποσό της ρήτρας πριν από το τέλος της σεζόν, καθώς από την 1η Ιουλίου όποια ομάδα δώσει 36 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό της.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 09:39