Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε… επισημότητα έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/10), ο Έντισον Καβάνι. Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός (και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν) έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο.

Από το 2007, όταν «παρουσιάστηκε» στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Καβάνι έχει σημειώσει 341 γκολ σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Serie A (Νάπολι) και τη Ligue 1 (Παρί), ενώ «μετράει» 35 γκολ σε επίπεδο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα που ήμουν χωρίς ομάδα και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Και βεβαίως, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Old Trafford”, όταν θα είναι πια ασφαλές για τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο», τόνισε ο Καβάνι, λίγο μετά τις υπογραφές με τους «κόκκινους διαβόλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης