Πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προσωρινή λύση, ωστόσο με το… σπαθί του κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην τεχνική της ηγεσία.

Ο λόγος για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα την Πέμπτη οι «κόκκινοι διάβολοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απολογισμό 14 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 19 αναμετρήσεις, ο Νορβηγός τεχνικός έφερε νέο αέρα στο «Ολντ Τράφορντ» και οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα, την οποία -ως γνωστόν- υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, από επιτυχία σε επιτυχία.

Σε μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη, ο Σόλσκιερ αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και η ομάδα επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών.

«Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα αισθάνθηκα ότι πραγματικά βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ήταν τιμή μου που έπαιξα ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα εδώ στα τμήματα υποδομής. Οι πρόσφατοι μήνες είναι φανταστικοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι η δουλειά των ονείρων μου…» δήλωσε σχετικά ο 48χρονος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης