Ενοχλημένος από τη νέα ήττα (0-2 από την Μπέρνλι) που γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ. Η Γιουνάιτεντ έχασε τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ στο νέο έτος, εξοργίζοντας τους φιλάθλους της, οι οποίοι εναντιώνονται στη διοίκηση.

«Είναι ενοχλητικό να βλέπουμε όλα αυτά» είπε ο Φέρντιναντ στο στούντιο της BT Sport. «Η Γιουνάιτεντ είναι απαράδεκτη. Οι φίλαθλοι έφυγαν από το γήπεδο στο 85΄. Όποιος διευθύνει τον σύλλογο πρέπει να παρέμβει, να κάνει αλλαγές και να κάνει κάτι. Τα παιδιά στα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα δεν θα φορούν πια φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν θα θέλουν πλέον να έρχονται εδώ για να δουν αυτόν τον σύλλογο. Κανείς δεν θέτει τα θεμέλια για το μέλλον. Δεν βλέπω μονοπάτι. Πολλά χρήματα έχουν δαπανηθεί τα τελευταία επτά χρόνια και πού πήγε ο σύλλογος έπειτα από αυτές τις επενδύσεις;» πρόσθεσε ο Φέρντιναντ, ο οποίος δείχνει να ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γιουνάιτεντ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αλλά δεν θέλουμε να έχουμε την πορεία της Λίβερπουλ… Χρειάστηκαν 30 χρόνια για να φτάσουν εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορούμε πραγματικά να το αντέξουμε».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης