Με τους δεύτερους προημιτελικούς και τρία απόλυτα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση συνεχίζεται το Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει στο «Ολντ Τράφορντ» τη Γρανάδα και, μετά τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα, έδωσε… διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καλούνται απλώς να διαχειριστούν τα κεκτημένα, όπως συμβαίνει τόσο με τη Βιγιαρεάλ, όσο και με τη Ρόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα υποδεχθεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με «παρακαταθήκη» τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, ενώ, δεδομένου πως επικράτησαν στο Άμστερνταμ με 2-1, οι «Ρωμαίοι» θα πρέπει να δείξουν τάσεις… αυτοχειρίας για να χάσουν από τον Άγιαξ το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό.

Το πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην Πράγα, όπου η Σλάβια περιμένει την Άρσεναλ, έχοντας την… πολυτέλεια να παίξει και για το 0-0. Η ομάδα από την Τσεχία απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τους «κανονιέρηδες», που χρειάζονται οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα γκολ για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γρανάδα

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Ρόμα – Άγιαξ Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 8 HD Βιγιαρεάλ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ Europa League

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης