Με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και το ματς Άγιαξ-Γιουβέντους να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς για την προημιτελική φάση του Champions League.

Το ματς στο Μάντσεστερ κρίθηκε με το γκολ που καταγράφηκε στο 12ο λεπτό. Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Λουκ Σο, το οποίο προήλθε από την ενέργεια του Λουίς Σουάρες και κατοχυρώθηκε μέσω του VAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Άμστερνταμ η Γιουβέντους προηγήθηκε 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου ισοφάρισε για λογαριασμό του Άγιαξ ο Νέρες.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 2-0 της Πόρτο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα 0-1 (Cosmote Sport 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 12′ αυτ. Σο

 

 

Κίτρινες κάρτες: Σο, Λίνγκαρντ, Σμόλινγκ – Μπουσκέτς – Βιδάλ

Κόκκινες κάρτες:

Μαν. Γιουνάιτεντ (Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λιντελεφ, Σμόλινγκ, Σο, Νταλότ (74′ Λίνγκαρντ), ΜακΤόμινι, Φρεντ, Πογκμπά, Ράσφορντ (85′ Περέιρα), Λουκάκου (68′ Μαρσιάλ).

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Σέρχιο Μπουσκέτς (90′ Αλένια), Κοουτίνιο (65′ Βιδάλ), Άρτουρ (66′ Σέρχι Ρομπέρτο), Λουίς Σουάρες, Μέσι.

 

 

Άγιαξ-Γιουβέντους 0-1 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 45′ Ρονάλντο (Γιουβέντους), 46′ Νέρες (Άγιαξ)

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ταλιαφίκο, Ντε Γιονγκ, Σένε, Εκέλενκαμπ – Πιάνιτς

Κόκκινες κάρτες:

Άγιαξ: Ονάνα, Βέλτμαν, Ντε Λιχτ, Φαν Ντε Μπέεκ, Νέρες, Τάντιτς, Μπλιντ, Σένε (75′ Εκέλενκαμπ), Ντε Γιονγκ, Ζίγιεκ, Ταλιαφίκο.

Γιουβέντους: Σέζνι, Πιάνιτς, Ρονάλντο, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί (75′ Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς (60′ Ντάγκλας Κόστα), Μπονούτσι, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Μπετανκούρ, Μπερναρντέσκι (90′ Κεντίρα).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης